Woensdag 6-12-2006

13 uur: Hij ligt heel rustig, en zijn gezicht ziet er redelijk uit. Hij heeft minder pijn en zei "ik sta stijf van de pijnmedicatie".

De dokter kwam vertellen dat er nog geen scan gemaakt is, maar er lekt nu geen hersenvocht meer. Hij gaat om 17 uur naar een 1-persoonskamer want daar is minder infectiegevaar dan op de Intensive Care.
Er gaat een waarschuwingsbrief mee dat er bij koorts of neurologische klachten meteen een neuroloog bij moet komen. En dat geldt ook voor de komende maanden.

De oogarts kwam en zij verwacht dat alles goed komt, er zit nog bloed in de oogbol, daardoor, en ook door de oogdruppels, ziet hij wazig.
Martijn Langenboom kwam met nog een vriend maar die was verkouden en moest op de gang wachten.

18.30 uur: Timothy was net van de Intensive Care naar een kamer gebracht, en hij lag erbij als een voddenbaal. Hij verging van de pijn, en ze gingen verschrikkelijk met hem om. De verpleging had alleen doorgekregen "gezichtstrauma en minimale pijnbestrijding"!

De dokter kwam, en heeft ons ook verteld wat Timothy allemaal heeft:
gecompliceerde breuken linkerbeen en rechterhand en gewone breuken rechterbeen en linkerhand en de rechterpols. Over de breuken in het gezicht wist hij niets. Hij dacht 3 weken ziekenhuis en daarna revalidatiecentrum. Hij heeft de verpleging goede instructies gegeven en de pijnbestrijding gemaximaliseerd: 4 maal daags morfine!

19 uur: Timothy en ook wij weten nog steeds niet waar en welke wonden hij heeft. De dokter vertelde dat het nog steeds "damagecontrol" is, zijn handen zijn nog niet goed ingegipst maar dat zal nu niet lang meer duren, want zoals de dokter zei: "We laten hem nu niet zomaar meer dood gaan!"

Vandaag pas kwam hij erachter dat hij flinke paarse plekken op zijn benen heeft.